O terorismu!

18.04.2010 12:20

Občas slyším, že terorismus je vymyšlený, aby mocnosti a hlavně kapitál, mohl ovládat svět. Ale terorismus není vymyšlený, ten je. A teroristi jsou fanatici náboženští i političtí. Druhá stránka je boj proti nim. A ten nikdy nebude úspěšný, pokud si všichni, celý svět, neřekne dost! Pokud jedni budou podporovat, schvalovat a souhlasit s terorismem proti druhým, tak pak těžko budou bojovat proti terorismu, který se obrátil proti nim. Jak vysvětlit, že je to špatné, když jednou je to dobré (když se to hodí) a podruhé je to špatné (když se to nehodí)? Až to bude špatné pro všechny, tak terorismus bude poražen.

Až si všichni vůdci států a národů, všichni politici, osobnosti, autority, ale i obyčejní lidé, řeknou a stvrdí podpisem a budou to prosazovat a řídit se tím, a přijmou to jako společenský zákon, že:

1) ŽÁDNÁ FORMA TERORISMU SE NESMÍ TOLEROVAT, SCHVALOVAT, PODPOROVAT.

2) ŽÁDNÝ TERORISMUS NENÍ DOBRÝ A SPRAVEDLIVÍ.

3) KAŽDÝ TERORISMUS JE ŠPATNÝ A NESPRAVEDLIVÍ.

4) ŽÁDNÝ TERORISMUS NESMÍ BÝT BRÁN JAKO ODBOJ, NEBO SPRAVEDLIVÍ BOJ ZA SVOBODU.

5) KAŽDÝ TERORISMUS MUSÍ BÝT BRÁN JEN JAKO ZLOČIN.

6) TERORISMUS NENÍ TO, KDYŽ ODPŮRCI BOJUJÍ JEN A PŘÍMO V BOJI, S OZBROJENÝMI SLOŽKAMI A PŘEDSTAVITELI STÁTU.

7) TERORISMUS JE VŠE OSTATNÍ, CO SE NETÝKÁ BODU 6


8) PRÁVO NA OZBROJENÝ ODPOR JE OSPRAVEDLNITELNÝ, JEN POKUD SELŽOU DEMOKRATICKÉ FORMY ZMĚNY. (volby a referenda)

(ozbrojené složky jsou jen vojáci a policie, a boj znamená, že to musí být v ozbrojeném střetu, Představitelé státu se myslí vláda (ministři a předseda vlády) a hlava státu (president, panovník). Nezahrnuje to už parlament a další zastupitelské orgány až po obecný úřady. Dále všechny zaměstnance v těchto institucích. Dále rodiny: vojáků, policistů, hlav a vlád státu, a dalších institucí a jejich zaměstnanců)

Tak až potom, co tohle přijmou všichni, tak bude boj s terorismem možný. Protože teroristi zůstanou bez podpory, finanční i morální.

—————

Zpět